Beveiligde verbinding voor een specifieke website

We raden aan dat u de verbinding beveiligt wanneer u websites opent die uw persoonlijke gegevens vragen. Anders worden uw gegevens mogelijk blootgesteld aan cybercriminelen.

U moet toegankelijkheid voor Kaspersky-app inschakelen om deze functionaliteit te gebruiken.

Zo configureert u de automatische inschakeling van een beveiligde verbinding voor een specifieke website:

1. VPN openen.
  2. Tik Instellingen > Slimme bescherming.
  3. Tik op Websites.
  4. Controleer of de schakelaar is ingeschakeld.
  5. Tik op Andere websites.
  6. Tik op om een website toe te voegen.

Het venster Website toevoegen wordt geopend.

7. Typ in het veld voor het webadres het adres van de website en tik op OK.
  8. Tik op Bij openen van de website en kies welke actie de app moet uitvoeren wanneer u deze website bezoekt:
    • Verbinding beveiligen. De app brengt een beveiligde verbinding tot stand wanneer u deze website opent. U kunt bijvoorbeeld de automatische inschakeling van Secure Connection configureren wanneer u de website van uw bank bezoekt.
    • Vragen. De app toont een melding en u wordt gevraagd om een beveiligde verbinding tot stand te brengen wanneer u deze website bezoekt.

Sta toe dat de Kaspersky app je meldingen stuurt. Anders kan de app u niet waarschuwen en niet aanbieden om een beveiligde verbinding tot stand te brengen. Raadpleeg de documentatie van uw besturingssysteem voor informatie over het configureren van meldingen.

• Niets doen. De app brengt geen beveiligde verbinding tot stand wanneer u deze website bezoekt.
  9. Tik op Toepassen.
  10. Tik op VPN-server en selecteer de virtuele server die u wilt gebruiken wanneer u deze website bezoekt.
  11. Tik op Bewaar.